Untamed Crowned Eagle

Microgaming on ihastuttanut kolikkopelien ystäviä upeilla eläin- ja luontoaiheisilla sloteillaan, jotka tarjoavat todellista silmänruokaa pelaajille. Sarjassa on ilmestynyt jo Untamed Giant Panda, Untamed Bengal Tiger sekä Untamed Wolf Pack -pelit. Nyt uusimpana tulokkaana on ilmestynyt Untamed Crowned Eagle, joka jatkaa näiden laatupelien sarjaa. Crowned Eagle voi olla hieman vieraampi tuttavuus suomalaisille. Kyseessä on suomenkieliseltä nimeltään kruunuerakkohaukka ja se on eteläamerikkalainen päiväpetolintu. Näillä korkeuksilla tähän eläimeen ei siis valitettavasti pääse tutustumaan. Onneksi kolikkopelit ovat olemassa, sillä Untamed Crowned Eaglessa pääsee tekemään tuttavuutta tämän upean, liki sukupuutossa olevan linnun kanssa.

Onneksi tämän lajin pelastamiseksi on alettu tekemään työtä, joten toivottavasti voimme ihailla näitä uljaita luontokappaleita myös jatkossa muuallakin kuin kuvaruuduillamme. Untamed Crowned Eagle –slotti ihastuttaa hämmästyttävän realistisen ja upean luontokuvauksensa lisäksi myös bonustoiminnoillaan. Ne ovat hätkähdyttävän monipuoliset ja mukavaa ekstraa on luvassa myös peruspelin puolella. Erityisen koukuttava ominaisuus on muistakin sarjan peleistä tuttu wildien kerääminen. Kaikkien kiekkojen alla on neljä pientä laatikkoa, jotka täyttyvät yksi kerrallaan aina wildin saatuasi. Kun kaikki laatikot ovat täynnä, koko kela täyttyy wildeilla seuraavan neljän kierroksen ajaksi. Parhaimmillaan voit saada samanaikaisesti useammankin kiekon täyteen wildeja. Untamed Crowned Eaglen maksimivoitto on varsin hyvä, eli 90 000. Tällä summalla kelpaisi jo matkustaa vaikka kruunuerakkohaukkojen kotiseuduille.

Panokset ja voittolinjat

Untamed Crowned Eaglessa on viisi kiekkoa kolmessa rivissä. Kannattaa huomioida, että kaikkien kiekkojen alla on pienet laatikot, kerromme näistä lisää bonustoimintojen yhteydessä. Muiden Microgamingin slottien tapaan Untamed Crowned Eaglessakaan ei ole perinteisiä voittolinjoja, vaan voittotapoja on kaiken kaikkiaan 243 erilaista. Korkeimmat voitot saa teemaan kuuluvista symboleista, joissa on kuvattuna haukkoja, hieman matalammat voitot tulevat kirjain- ja numerosymboleista. Slottiin sisältyvät myös wildit ja scatterit. Kolikon arvoa pääset säätämään Coin Size -painikkeesta ja niiden määrää ”Coins”-kuvakkeesta. Kummatkin toimivat nuolinäppäimillä. Kolikoiden määrän voit valita väliltä 1-15 ja arvon väliltä 0,01-0,05 €. Lisätietoa voittosummista ja -yhdistelmistä saat ”View Pays” -painiketta klikkaamalla. Untamed Crowned Eaglen RTP on keskiverto 96,00 %.

Ulkoasu ja teema

Untamed Crowned Eaglessa on pääosassa kertakaikkisen upea luonto sekä tietysti kruunuerakkohaukat. Kiekot ovat läpinäkyviä, näet vuoren huipun eli tämän uljaan luontokappaleen asuinsijan. Symboleissa esiintyvät luonnollisesti kruunuerakkohaukat, lisäksi niissä on kirjaimia ja numeroita. Korkea-arvoisimmassa symbolissa on lähikuva haukasta, muissa symboleissa on haukka kahden linnunpoikasensa kanssa sekä haukka liitämässä upeasti sinisellä taivaalla. Scatterissa on kuvattuna linnun silmä lähikuvassa ja wildina toimii pelin logo. Untamed Crowned Eaglen päävärinä on harmaa, ruskealla ja sinisellä sävytettynä. Tarvittavat pelitoiminnot löytyvät helposti ruudun alareunasta. Ulkoasu on kaiken kaikkiaan todella upea ja valokuvamainen. Äänimaailma viimeistelee slotin seesteisen tunnelman. Taustalla kuulet rauhallisen ja rentouttavan melodian sekä tuulen lempeän äänen.

Bonustoiminnot

Bonustoimintojen kirjo on Untamed Crowned Eaglessa lähes hengästyttävän suuri. Ehkä kiehtovin niistä on mahdollisuus kerätä wildeja. Jokaisen kiekon alla on neljä pientä laatikkoa. Saat täytettyä niitä aina saadessasi kyseiselle kelalle wildin. Laatikoiden täytyttyä kiekko täyttyy kokonaan wildeilla neljän kierroksen ajaksi. Tämä voi tapahtua samanaikaisesti useammallekin kelalle. Ilmaiskierrosten pariin pääset scattereilla. Niitä vaaditaan vähintään kolme ja mitä enemmän scattereita, sitä enemmän ilmaisia pyöräytyksiä. Ilmaiskierroksilla on erikoiswildeja, jotka tuovat mukanaan myös voittokertoimia aina 10x asti. ”Lucky Nudge” -toiminto auttaa sinua peruspelin aikana pääsemään bonusten pariin. Untamed Crowned Eaglessa on myös aivan omanlaisensa ”Gamble” eli tuplaustoiminto. Siinä pääset itse säätämään todennäköisyyksiä ja mahdollisen lisävoittosi määrää.

Hyvät puolet

Kuten muutkin sarjan pelit, myös Untamed Crowned Eagle on visuaalisesti omaa luokkaansa. Slotti on upean realistinen ja on hienoa, että se esittelee meille suomalaisille hieman vieraamman lintulajin. Kaunis ja seesteinen musiikki viimeistelee slotin rauhallisen ja rentouttavan tunnelman. Lisäksi Untamed Crowned Eagle on pakattu täyteen uskomattoman monipuolisia bonustoimintoja. Peruspelin puolella pelaajalle antaa lisäapua ”Lucky Nudge” -ominaisuus, joka auttaa korvaamaan puuttuvia scattereita, ja keräämällä wildeja voit lopulta täyttää kiekkosi niillä. Erityistä kiitosta ansaitsee slotin uniikki tuplaustoiminto, jossa voit itse vaikuttaa pottisi suuruuteen todennäköisyyksiä säätämällä. Tämä toiminto löytyy ”Gamble”-painikkeen takaa ja sitä voi käyttää aina voiton tullessa. Bonustoimintoihin kuuluvat tietysti myös ilmaiset pyöräytykset ja voittokertoimet.

Huonot puolet

Untamed Crowned Eagle on todella hieno peli niin tunnelmaltaan kuin pelillisiltä toiminnoiltaan. Oma kysymyksensä kuitenkin on, tarjoaako se tarpeeksi uutta niille, joille tämän pelisarjan edeltäjät ovat jo tuttuja. Untamed Crowned Eagle esittelee totta kai upean eläimen ja sen pelitoiminnoissa on variaatiota aikaisempiin osiin, mutta pelaajan päätettäväksi jää, onko tässä tarpeeksi. Untamed Crowned Eaglea ei voi varsinaisesti suositella myöskään todella suurilla panoksilla pelaaville, sillä sen maksimipanos per kierros on varsin maltillinen 22,50 €. Suurimmalle osalle pelaajia tämä riittää toki varsin mainiosti. Slotin RTP 96,00 % ei ole kaikista korkeimmasta päästä. Kaiken kaikkiaan peli on kuitenkin jo visuaalisesti niin hieno elämys, että siihen kannattaa ehdottomasti tutustua.

Yhteenveto

Untamed Crowned Eagle on osa Microgamingin eläin- ja luontoaiheista kolikkopelisarjaa, jonka aiempia pelejä ovat Untamed Giant Panda, Untamed Bengal Tiger ja Untamed Wolf Pack. Jos olet pitänyt sarjan muista peleistä, ihastut myös tähän slottiin. Untamed Crowned Eagle esittelee meille suomalaisille hieman tuntemattomamman lintulajin eli kruunuerakkohaukan. Tämän se tekee aivan uskomattoman elävästi ja slotin visuaalinen asu onkin todella hieno. Jos pidät eläimistä ja luonnosta, tai haluat hetken tuntea, miltä tuntuu liitää vapaana kuin taivaan lintu, kokeile ihmeessä Untamed Crowned Eaglea. Tätä slottia voi suositella myös kaikille niille, jotka haluavat runsaita ja monipuolisia bonustoimintoja sekä hyviä voittomahdollisuuksia.