Football Star

Oletko valmiina elämäsi matsiin? Microgamingin Football Star vie sinut keskelle jalkapallopelin jännittävää tunnelmaa. Edessäsi avautuu syvänvihreä jalkapallokenttä, katsomot ovat täynnä villisti hurraavaa yleisöä. Football Star tarjoaa aivan loistavan tunnelman, voit kokea kuin olisit itse osana jalkapallopeliä. Tämä slotti voi tuoda myös mukanaan kultaa ja kunniaa sitä pelaaville. Parhaimmillaan oman panoksensa voi saada jopa 250-kertaisena takaisin. Tässä todellakin tavoittelemisen arvoinen potti!

Football Stariin sisältyy monta lisäominaisuutta, jotka auttavat pelaajaa saavuttamaan voittoja. Ensimmäiseksi on mainittava sen kiehtova Rolling Reels. Aina kun pelaaja saa muodostettua voittoyhdistelmän, ne symbolit, jotka ovat voittoyhdistelmään osallistuneet katoavat. Yläpuolella olevat symbolit putoavat poistuneiden tilalle muodostaen jälleen uuden symboliyhdistelmän. Tämä uusi – täysin ilmaiseksi saatu – yhdistelmä voi jälleen tuoda voiton plakkariin. Parhaassa tapauksessa näin voi käydä kerta toisensa jälkeen.

Football Star on lisäksi yhtä wildien juhlaa. Jo peruspelin aikana niitä on tavallista enemmän, kun kiekoilla pyörii yli 40 wildia. Tässä ei kuitenkaan ole todellakaan vielä kaikki. Kiekot 3, 4 ja 5 voivat täyttyä sattumanvaraisesti kokonaan wildeilla. Jos voittoyhdistelmää ei heti muodostu, kiekot pyörivät niin kauan, että pelaaja saa voiton. Voitto on siis aina taattu. Ainoa jännittämisen aihe on se, kuinka suureksi se muodostuu. Football Starissa on totta kai jaossa myös ilmaiskierroksia. Niitä voi saada maksimissaan 25 kappaletta.

Panokset ja voittolinjat

Monien muiden Microgamingin pelien tapaan myös Football Star hylkää perinteiset voittolinjat ja siinä on sen sijaan 243 erilaista tapaa voittaa. Kiekkoja on viisi kolmessa rivissä. Perussymboleista pelaajat tuovat parhaat voitot, muista jalkapalloaiheisista symboleista koostuvista voittoyhdistelmistä saa hieman maltillisempia voittoja. Wildissa on kuvattuna pelin logo ja se korvaa kaikki muut symbolit paitsi scatterin. Wildeja on kiekoilla paljon, yli 40. Scatterina toimii jalkapallo. Sillä saa parhaat voitot ja se on väylänä myöhemmin tarkemmin esiteltäviin bonustoimintoihin. Panosta voi säätää suoraan ”Bet”-painikkeen nuolinäppäimillä tai muuttamalla erikseen kolikoiden määrää ja arvoa. Määrä voi olla 1-10 ja arvo väliltä 0,01-0,10 €. Kiekot saa pyörimään ”Spin”-painikkeesta.

Ulkoasu ja teema

Football Star on siitä hieno teemapeli, että sen teema näkyy slotissa alusta loppuun asti. Taustalla kohoaa valtava jalkapallostadion ja kuulet yleisön hurraavan taustalla. Kaikki pelin symbolit liittyvätkin jalkapalloon. Parhaimmat voitot saavutetaan itse pelaajista. Heitä on viisi ja he edustavat eri kansallisuuksia. Muissa symboleissa on kuvattuna erotuomari, jalkapallokenttä, pelipaita ja -kengät. Scatterissa komeilee jalkapallo. Football Star on ihanan värikäs ja siinä on erilaisia hienoja yksityiskohtia. Slotin tarvittavat pelipainikkeet on esitetty selkeästi ruudun alareunassa. Myös niissä on käytetty eri värejä, joten pelaajan ei tule vahingossa klikattua väärää painiketta. Kokonaisuudessaan Football Star onnistuu luomaan kokemuksen siitä kuin olisit itse mukana jalkapallopelissä.

Bonustoiminnot

Football Starissa on huippuhyvät bonustoiminnot. Kiekoilla 2, 3 ja 4 on erityinen ominaisuus: ne voivat täyttyä kokonaan wildeilla, jolloin voitto on taattu. Jos voittoa ei tule ensimmäisellä kierroksella slotti pyörii niin kauan, että näin käy. Tämä ominaisuus voi aktivoitua sattumanvaraisesti koska tahansa pelin aikana. Vähintään kolmella jalkapalloscatterilla saat ilmaiskierroksia; kolmella 15, neljällä 20 ja viidellä 25. Saat näille kierroksille voittokertoimen, joka kohoaa jokaisen voiton myötä. Se voi kohota jopa 10x asti. Bonuksista on mainittava myös slotin Rolling Reels. Tämä tarkoittaa sitä, että aina voiton tullessa ne symbolit, jotka ovat muodostaneet voittoyhdistelmän katoavat ja niiden yläpuoliset symbolit putoavat edellisten paikalle. Luvassa voi olla jälleen uusi voittoyhdistelmä.

Hyvät puolet

Kuten kunnon urheilupelin kuuluukin, Football Star tarjoaa rutkasti jännitystä, toimintaa ja viihdettä. Hienot grafiikat yhdistettynä teemaan sopivaan äänimaailmaan saavat pelaajan tuntemaan kuin hän olisi keskellä hiuksia nostattavan jännittävää futismatsia. Slotti tarjoaa hyviä voittopotteja ja liudan bonustoimintoja, jotka auttavat voittojen saamisessa ja tuovat mukavaa vaihtelua peliin. Football Starissa pääsee nauttimaan runsaasta wild-tarjonnasta, ilmaisista kierroksista sekä huikeista voittokertoimista. Lisäjännitystä tuovat Rolling Reelsit, jotka voivat parhaimmillaan tuoda valtavan voittoputken. Aina voittoyhdistelmän tullessa uudet symbolit korvaavat voittoyhdistelmän muodostaneet symbolit mahdollistaen uudet voitot. Football Star toimii hyvin ja näyttää hyvältä myös mobiililaitteissa. Tämä onkin nykyaikana tärkeää, sillä monet haluavat nauttia peleistä muuallakin kuin kotonaan.

Huonot puolet

Football Starin bonustoiminnot ovat todella loisteliaat. Ainoa pieni yksityiskohta joka herättää aihetta kritiikkiin on se, että ilmaiskierroksilla ei voi ansaita enää lisää ilmaisia pyöräytyksiä. Tämä kun on kuitenkin mahdollista joissakin muissa kolikkopeleissä. Myös slotin panostusskaala voisi olla hitusen laajempi. Football Starin minimipanos on 50 senttiä ja maksimipanos 50 euroa. Suurenluokan ”high rollerit” eivät näin ollen kenties jaksa slotista innostua. Suurimmalle osalla pelaajista maksimipanos on kuitenkin aivan riittävän suuri. Vaikka suuri osa pelaajista varmasti ihastuu tähän jalkapalloaiheiseen peliin, urheiluteema voi olla toisille luotaantyöntävä. Koska Football Star sisältää niin monia huippuluokan pelitoimintoja, sille kannattaa kuitenkin antaa mahdollisuus. Tiedä vaikka sisälläsi asusteleva pieni urheiluhullu heräisi henkiin.

Yhteenveto

Peliyhtiö Microgaming on onnistunut tekemään huippuluokan urheiluteemaisen kolikkopelin, jalkapallon World Cupiin sijoittuvan Football Starin. Jos olet suurenluokan futisfani tai urheilun ystävä ylipäätään, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä slottia. Se onnistuu hienoine grafiikoineen ja hurraavine yleisöineen luomaan tunteen siitä kuin olisit keskellä kiihkeän jännittävää jalkapallopeliä. Football Starin parissa riittää muutenkin toimintaa ja jännitystä. Siitä pitävät huolen slotin tarjoamat huikeat voittopotit ja erilaiset bonustoiminnot. Niihin sisältyy niin ekstramäärä wildeja – voit esimerkiksi nähdä koko kiekon peittyvän niillä – ilmaiskierrokset kuin voittokertoimetkin. Ilmaisia pyöräytyksiä voi saada jopa 25 ja niiden aikana saa kerättyä itselleen kasvavaa voittokerrointa joka voi nousta aina tasolle 10x asti. Lähde mukaan sinäkin tähän huikean jännittävään peliin!